Landgoed Nooren is een exclusief privédomein gelegen in Cadzand-Bad, beschikbaar voor organisaties, bedrijven en families voor een meerdaags verblijf.

Het landgoed bevindt zich in de Tienhonderdpolder, ter noordoosten van Cadzand. De polder heeft een historie die gekend wordt door diverse overstromingen tussen de 14e en de 20e eeuw. Na de laatste overstroming, tijdens de watersnood van 1953, is de polder herijkt en wordt deze als landbouwgrond benut.

In het kader van de herinrichting en kwaliteitsverbetering van het kustgebied van Cadzand, onder de noemer ‘Natuurlijk Vitaal’ heeft de Familie Nooren de 14 hectare landbouwgrond aangekocht waarop momenteel Landgoed Nooren gerealiseerd is.

Reinier en Claudia Nooren – van de Riet hebben dit landgoed op eigen initiatief tot stand gebracht en gerealiseerd.

Onze faciliteiten

Landhuis


Exterieur van Landgoed Nooren in Cadzand

Het landhuis is gebouwd in een landelijk-moderne stijl en is voorzien van alle luxe en comfort.

Op de benedenverdieping bevindt zich een ruime luxe ‘high-end’ woonkamer voorzien van keuken, koffiecorner en aansluitend ruime vergaderruimte. Hierin bevindt zich een groot projectiescherm met diverse internetfaciliteiten. Vanuit de vergaderruimte kijkt u uit op een prachtige natuurlijke omgeving.

Tevens kunt u genieten in de jacuzzi’s met ruim terras, waaraan een grote zitkuil met haard bevindt.

Ervaar het luxueuze gevoel in het landhuis met ruime suites, allen voorzien van  een eigen badkamer.

De parel van de woning is de unieke ruime tweepersoonssuite, met ligbad en ruime inloopdouche. Vanuit deze droomslaapkamer loopt u zo buiten het terras op waar u gebruik kan maken van jacuzzi met uitzicht op de natuur en het ooievaarsnest.

Onze faciliteiten

Vlaamsche Schuur


Exterieur van Landgoed Nooren in Cadzand-Bad

De Vlaamsche schuur is een rietgedekte accommodatie, geschikt voor grotere groepen. Denk hierbij aan een (netwerk)bijeenkomst, teamsessie of een groepstraining.

De Vlaamsche schuur ligt direct naast het landhuis en beschikt over een grote zaal (ruimte), met luxueuze keuken en een open haard. U heeft de gelegenheid om de haard te gebruiken als braai/grill, maar u beschikt ook over een Yakiniku BBQ voor outdoor cooking.

Buiten de accommodatie vindt u zich een heerlijke loungeruimte en ruim terras, met een prachtig uitzicht over het water en de natuur.