Genieten van een weekend of vakantie in Cadzand-Bad in een luxe villa, op een eigen domein?

De unieke en exclusieve locatie van Landgoed Nooren bevindt zich in een inspirerende omgeving. Midden in de natuur van het domein en op loopafstand van de duinen, het strand en de zee.

Cadzand is ‘the place to be’ voor een vakantie aan de Zeeuwse kust. Het beschikt over de mooiste stranden van Nederland, prachtige strandpaviljoens, een jachthaven en een hoogwaardig culinair aanbod. In de nabije omgeving van Cadzand vind u de badplaats Knokke en de steden Sluis en Brugge.

Landgoed Nooren beschikt over een ruime villa, o.a uitgerust met een ruime luxe ‘high-end’ woonkamer, keuken en vergaderruimte. Onze ruime suites zijn allen voorzien van een eigen badkamer. Daarnaast heeft u de beschikking over een ruime vergaderruimte, een luxe ontspanningsruimte in de Vlaamsche schuur en een grote tuin, waarin u in alle rust en privacy kunt genieten van een groot buitenterras, zitkuil en jacuzzi’s.

Kortom, de perfecte locatie voor een vakantie in stijl. Waarbij u geniet van luxe, comfort en privacy.

  • Exterieur van Landgoed Nooren in Cadzand
  • Interieur van Landgoed Nooren in Cadzand-Bad, Zeeland
  • Detail van interieur van Landgoed Nooren in Cadzand-Bad, Zeeland
  • Detail van interieur van Landgoed Nooren in Cadzand-Bad, Zeeland

Een bijzondere plek voor bijzondere momenten

Heeft u een speciale gelegenheid? We bespreken graag de mogelijkheden.


Speciale gelegenheden zijn meestal waardevolle en persoonlijke momenten. Een bijzondere gebeurtenis, die u misschien graag in alle privacy en rust wenst te beleven samen met uw naasten.

Dit kunnen vrolijke momenten zijn, zoals een huwelijk of andere privégelegenheid. Afhankelijk van uw wensen en behoeften, zorgen wij voor een passende invulling. Wij kennen de juiste partijen en brengen deze graag bij elkaar, zodat uw verblijf op ons landgoed een bijzondere en onvergetelijke ervaring wordt.

Neem contact op