Landgoed Nooren biedt diverse services aan om uw verblijf helemaal naar wens te maken.

Manon Nooren is Hospitality & Event Manager bij Landgoed Nooren. Met oog voor detail en het streven naar perfectie ontzorgt zij u bij alle wensen en behoeften die aanvullend gewenst zijn rondom uw aanwezigheid op ons landgoed.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan het voorzien van een heerlijk ontbijt, cateringservice gedurende de dag of chefkok voor het diner. Maar eventueel ook aan het regelen van vervoer, het boeken van een restaurant of het organiseren van een leuke en ontspannende activiteit in de nabije omgeving.

Ons doel is om uw aanwezigheid bij Landgoed Nooren tot in de puntjes te verzorgen en elk moment bij ons onvergetelijk te maken. Met onze maatwerk services zorgen wij dat u zich maximaal kunt focussen op uw aanwezigheid, uw gasten of uw activiteit op onze locatie. We bespreken graag de mogelijkheden voor uw zakelijke bijeenkomst, management meeting, teambuilding, evenement of bruiloft.

Uw verblijf tot in de puntjes verzorgd en geregeld

Uw boeking compleet maken met onze services? We bespreken graag de mogelijkheden.


Tijdens uw verblijf bij Landgoed Nooren wilt u uiteraard alles zo goed mogelijk geregeld hebben. Boekingen op onze locatie zijn meestal waardevolle momenten, of het nu gaat om een zakelijke of privé gebeurtenis. U wil uw tijd op ons landgoed zo goed en kwalitatief mogelijk benutten. Geheel passend bij uw wensen en behoeften, zorgen wij voor een passende invulling met onze services. Wij kennen de juiste partijen en brengen deze graag bij elkaar, zodat uw verblijf op ons landgoed een bijzondere en onvergetelijke ervaring wordt.

Enkele voorbeelden van onze services zijn:

  • Een verzorgd ontbijt, lunch of diner op locatie
  • Drankjes en eventueel snacks gedurende de dag
  • Een ontspannende activiteit op ons landgoed, zoals live-cooking, BBQ of een wijnproeverij
  • Een ontspannende activiteit in de regio, rondom ons Zeeuws-Vlaamse strand
  • Het boeken van een restaurant in de nabije omgeving of daarbuiten
  • Vervoer van-en-naar ons landgoed of de beschikbaarheid van vervoersmiddelen