De unieke en exclusieve vergaderlocatie van Landgoed Nooren bevindt zich in een inspirerende omgeving. Midden in de natuur van het domein en op loopafstand van de duinen, het strand en de zee.

Het domein beschikt over een ruime woning met aparte state-of-the-art vergaderruimte voor 16 personen. Daarnaast heeft u de Vlaamsche schuur tot uw beschikking voor grotere groepen. Buiten ontdekt u de grote tuin, waarin u in alle rust en privacy kunt vertoeven op het buitenterras en de zitkuil.

Geniet optimaal van de omgeving en kom samen met uw team tot nieuwe inzichten in een luxe landgoed, voorzien van alle moderne faciliteiten. Of raak geïnspireerd tijdens een uitgebreide wandeling over het nabij gelegen Noordzeestrand.

Kortom, de perfecte locatie in Zeeland voor zowel vergaderen als verblijven met uw team, management of directie.

  • Exterieur van Landgoed Nooren in Cadzand
  • Vergaderruimte van Landgoed Nooren in Cadzand
  • Interieur van Landgoed Nooren in Cadzand-Bad
  • Exterieur van Landgoed Nooren in Cadzand-Bad
  • Keuken van Landgoed Nooren in Cadzand

Neem zelf de regie of laat ons u helpen

Uw verblijf inrichten zoals u wenst? We bespreken graag de mogelijkheden.


Organiseert u uw verblijf volledig in eigen beheer? Geen enkel probleem. U kunt uiteraard ook een beroep op ons doen om bepaalde zaken voor u regelen en te verzorgen, we kunnen ons namelijk goed voorstellen dat u het maximale wilt halen uit uw zakelijke verblijf.

Afhankelijk van uw wensen en behoeften, zorgen wij voor een passende invulling. Zowel op culinair gebied, vervoer of een ontspannende activiteit. Wij kennen de juiste partijen en brengen deze graag bij elkaar, zodat uw bezoek aan ons landgoed een on- vergetelijke ervaring wordt.

Vraag meer informatie aan

Neem zelf de regie of laat ons u helpen

De beste omgeving voor uw team of uw gasten.


Een zakelijk verblijf op een bijzondere en unieke locatie, aan de Zeeuwse kust.

Landgoed Nooren biedt u de kans om te genieten van de luxe, de uitrusting en het comfort van de accommodatie, gecombineerd met een prachtige omgeving. Kortom, de juiste voorwaarden waardoor u zakelijk en persoonlijk tot de juiste inspiratie en inhoud komt samen met uw team of uw gasten.

Een uitstekende locatie geschikt voor:

  • Zakelijke bijeenkomsten
  • Vergaderen met overnachting
  • Trainings- en coachingsdagen
  • Business retraite
Lees meer over Landgoed Nooren